powered by Typeform

Een keitoffe speurtocht

 

Een intensieve speurtocht waarbij je moet samenwerken om geheimen te ontdekken, cryptische hints te kraken en de sluwe patrouilles te snel af te zijn.

Een leuke, sportieve en competitieve ervaring waarbij je de mooiste plekjes van 't stad leert ontdekken en samen met je team strijdt voor de eerste plaats op het scorebord.

  • Duur: 15min. briefing - 60min. spelen - 15min. debriefing
  • Steden: Gent en Ieper
  • Benodigdheden: een opgeladen smartphone (en mobiele data) per team en sportieve kledij
  • Aantal spelers: 20 tot 100 (in teams van 2, 3 of 4 personen)
  • Ideaal als teambuilding of gezinsactiviteit

Vind de verborgen codes

Is jouw team snel genoeg om de geheime locaties te vinden en de cryptische hints te ontcijferen?

 
 

Vermijd de patrouilles

Iedere zone op de kaart is uniek en in elke zone zal je een vijandelijke agent te slim af moeten zijn. Sommige agenten zijn slim, sommige traag, en sommige zijn beiden. Zoek samen met je team naar de beste tactiek en vecht voor de eerste plaats op het scorebord!

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt dit spel?

We verwelkomen 50 tot 100 spelers in een gezellig cafeetje waar we iedereen briefen, teams vormen, kaarten uitdelen,... Ieder team krijgt dan vijf minuten de tijd om tactieken te bespreken en de eerste codes te plotten op de kaart. Na deze vijf minuten start het spel en vertrekt iedereen in een vaart op zoek naar de eerste codes.

Iedereen krijgt 60 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te scoren. Via onze web app op je smartphone ontvang je cryptische hints die je nodig hebt om de verborgen codes te vinden. Elke code die je vindt moet je daarna ingeven met de smartphone om zo punten te verdienen.

Tegelijkertijd moet je oppassen voor de patrouillerende agenten. Als die je kunnen spotten van dichtbij verlies je punten! Wees dus op je hoede en zet iemand van je team op de uitkijk.

Na 60 minuten is het spel afgelopen en keert iedereen terug naar het cafeetje waar we ervaringen delen, prijzen uitreiken en genieten van een welverdiend drankje.

Moet er veel worden gelopen?

Zoveel als je zelf wilt. Het spel is zo ontworpen dat tactiek, sluipen, kaartlezen en uitmuntend teamwork minstens even belangrijk zijn als pure snelheid. Ons stadsspel wordt gespeeld door mensen van alle leeftijden waardoor je altijd wel een team zal vinden waartegen je kan strijden.
Het is wel belangrijk dat je een uurtje goed kan doorstappen.

Wat moet ik meebrengen?

Stevige schoenen en minstens één opgeladen smartphone per team. Wij kunnen ook voor je rugzak zorgen.

Zijn kinderen toegelaten?

Zeker! Zolang ze in een team zitten met minstens één volwassene die voor hen zorgt. Sommige van onze deelnemers zijn 8 jaar en vaak hebben we kinderen van rond de 11 à 13 jaar. Het spel wordt gespeeld in de openbare ruimte die zeker niet altijd verkeersvrij is. Probeer dus zelf in te schatten of je kind klaar is voor een stadsspel.

Wie zit er in mijn team?

Je kan je eigen team vormen en tickets aanschaffen voor het aantal spelers in je team. 2 tot 4 spelers per team is ideaal. Het team blijft gedurende het hele spel samen.
Je kan ook individueel inschrijven en dan zorgen we dat je een team kan vormen met anderen.

Is het moeilijk? Eng? Serieus?

Zeker niet! We doen dit allemaal voor het plezier en de spanning van het achtervolgen. Onze agenten die jullie achterna zitten zijn vriendelijk mensen met een gevoel voor humor.

Ik wil met een grote groep komen

Ideaal! Een volzet spel kan tot 100 spelers aan. Ben je met meer dan 30 spelers dan kunnen we een aangepast spel opstarten voor je groep. In het laatste geval kan je ons hier contacteren.